чуйте ни и ONLINE

Радио Шлагер

Музикални парчета
500
Любимия водещ на Русе
1
Новини
99
Забавни и музикални рубрики
99

ДЕЛТА ООД притежава УКВ ЧМ радио ШЛАГЕР на 90.5 MHz , и в мрежата на телевизията с обхват гр. Русе, гр Гюргево и части от Русенска, Разградска и Силистренска области. Радиото излъчва шлагери от 60, 70, 80 и 90 години, поздравителни концерти, регионални новини и международни новини на Deutsche Welle, преведени на български. Слушателската аудитория е предимно от представители на най-активната и платежоспособна част от населението – мъже и жени над 25г.

От 2000 година Шлагер радио е член на Асоциацията на българските радио и телевизионни оператори участвайки съвместно във всички радио и телевизионни кампании, мащабни проекти и инициативи.

Шлагер радио е единственото локално радио на територията на Северна България с утвърден имидж на радиостанция, наблягаща на традиционна и позната на всички музика. Форматът на радиото е adult contemporary ( AC ), с целева аудитория слушатели над 25 – годишна възраст. Шлагер радио излъчва предимно хитове от миналото, но програмата му включва и музика на настоящи изпълнители.

През годините програмата на радиото претърпява промени, спомогнали за развитието и усъвършенстването на медията. Освен на обичаната популярна музика, подходяща за всяко поколение, Шлагер радио залага и на поднасянето на полезна информация, любопитни факти и актуални новини. В програмната му схема са включени три предавания в различните часови пояси – сутрешен, следобеден и вечерен блок включващи забавни, културни и музикални рубрики.

Адрес:

ул. „Църковна независимост“ 16, ет 16

7000 Русе

тел: 0899 903 943

Работно време

09:00 - 17:00 ч