За НАС

Кои сме НИЕ?

ДЕЛТА ООД е създадено през 1995 г. в гр. Русе с цел изграждане и експлоатация на кабелни далекосъобщителни мрежи в гр. Русе и региона. Ние първи започнахме излъчването на цифрови програми по кабелна мрежа в гр. Русе през 2005 г. Започнахме с 50 ТВ програми със стандартна резолюция и няколко радиопрограми. Следвайки тенденциите в развитието на динамичния телекомуникационен пазар транслираме почти всички цифрови ТВ програми, предлагани на българския пазар. Предлагаме много прорами с висока резолюция HDTV, 3D HDTV и най-новите 4K UHDTV.

От 2005 г. предлагаме и високоскоростен интернет достъп по оптични кабели.

Какво правим ?

Разполагаме с най-съвременна IP базирана техника, производство на водещи в отрасъла фирми, която освен високите технически показатели притежава и голяма гъвкавост, позволяваща бърза реакция на промените в източниците на сигнал и предоставяне на оптималната за конкретния абонат услуга до всеки дом в Русе и населените места от Русенска, Разградска и Силистренски области, в които имаме наши мрежи.

Програмния пакет тв програми, който се транслира в нашата мрежа е внимателно подбран, за да задоволи нуждите от информираност и забавление дори и на най-капризния ни клиент. Пакетите в цифровата платформа не са кодирани като при конкурентите ни, което позволява приемането им на всички телевизори във вашия дом разполагащи с вградени цифрови приемници, без ограничение на броя и без допълнителни такси. За тези абонати, които не разполагат със съвременни телевизионни приемници, предлагаме при сключване на срочен договор БЕЗПЛАТНО външни цифрови устройства с които вашия “стар” телевизор работи като “нов”.

Какво предлагаме ?

Интернет свързаност и всички аналогови и цифрови ТВ програми достъпни на българския пазар. Всички услуги се доставят до клиента по един кабел, като структурата на мрежата включва подземен оптичен кабел до всяка сграда, изградена по технологията PON – пасивна оптична мрежа. Това е най-съвременната технология за изграждане на телекомоуникационни кабелни мрежи. Основните предимства на тази технология са:

  • изключително висока скорост на пренос на данни – до 10 000 Mbps;
  • висока надеждност на връзката – без прекъсвания при токови ударии и природни бедствия;
  • доставка до клиента на всички услуги по един кабел;

Абонатите на други оператори, които не са включени в PON мрежи, получават трите основни услуги – телевизия, интернет и телефон по два, а в някои случаи и три различни кабели. Телевизия по коаксиален кабел, интернет по UTP кабел и телефон по телефонен кабел тип усукана двойка. Често UTP кабелът виси от покрива и влиза външно през прозореца, което води до прекъсване на сигналите при гръмотевични бури и валежи, и чести повреди на приемните устройства при абоната.

Къде и как да ни намерите?

 Карта на офисите в град Русе.

Телефон за връзка:  0700 10 112 с работно време, всеки ден от 09:00 – 21:00 ч.

Последни Новини